Tuesday, March 23, 2010

elephant park @ sunway

hujung minggu hari ahad... lepas balek dari kerja menuju ke bandar sunway... kerja gila!!!
terserempak dgn cekgu bad... setelah aku racun dia utk teman aku pergi grand mv kat sunway... baru dia setuju nak pergi...
balek rumah siap2 terus mencari newton heath... pakai... kemas-kemas rumah apa yg patut dan menunggu sorang lagi kawan... panjang@napi... yg ingin turut serta last-last minit...
dalam perjalanan... keta banyak sepanjang jalan kat hi-way... dgn pemanduan yg tidak bertimbang rasa... hehe... aku bawak kat lorong kecemasan... cepat sket sampai... dah laa hujan... potong Q je laa...
sampai kat sunway mencari parking satu hal laa plak... last2 parking kat sunway medical centre...
live football experience... dgn tag vip... diberi satu bag plastik yg ada kfc zinger, twisties, f&n orange & 100plus...
sampai kat sana lautan manusia... enjoy the game... happening... memang terbaek!!!

pic2 kat bawah courtesy dari mymanutd.com











next tyme planning... same event... venue dataran pahlawan melaka... versus other team...

champione...

Thursday, March 18, 2010

sirap bandung...soda gembira

jam pukul 4.30 petang... perut dah kebulur...
settlekan kerja2 yg sepatutnya...
dari muar terus ke kl...
destinasi yg dituju... dari pejabat lawyer kat seri setia terus ke balai polis kat pudu... terus ke rhb@damansara uptown utk jumpa banker...

semalam singgah ke waroeng penyetz @the curve utk makan...
dah 5 tahun aku usya kedai makan ni... tapi tak makan2...
itulaa dulu masa kerja kat sini tak nak try...
makan2 indon style...

belek punya belek menu terus order air soda gembira...
yg musykil dalam kepala batu aku...
perbandingan antara soda gembira dgn sirap bandung

dua2 guna sirap,susu dgn aiskrim soda...
sama aje... tapi rasa ada lain sket...
sirap bandung mungkin susu ada lebih sket
soda gembira mungkin soda dia lebih sket...

sirap bandung = malaysia
soda gembira = indon

Thursday, March 04, 2010

MAC 2010

Calender 4 Team

MAC 2010