Thursday, April 30, 2009

1 mei

yaa... besok 1 mei 2009
selamat hari perkerja... ditujukan utk org2 yg kerja mcm nak gila. kpd yg pemalas & suka curi tulang, korang tak layak cuti...
antara sms yg telah dihantar kpd member2.. huhu..
byk response drpd budak2 ni. haha...

Wednesday, April 22, 2009

abang92

pagi tadi sempat tengok cerita ni kat dalam youtube...
thanks to Adam...

haha...
ini ada lah first movie yg aku tgk kat panggung...
kalau tak silap panggung cathay kat muar...

link movie ni ada kat bawah...

http://www.youtube.com/watch?v=PxAHCj94Ej4

Sunday, April 19, 2009

mid april

mid of april....

bermulanya the last 6 episode of prison break season 4.
nasib baik ada encik zahrul a.k.a. bedot sbgi reminder.

bermulanya jugak artsnow, satu tempat dropshipping yg bagus.
skarang sedang berjinak2 dengan ebay.
peluang baru utk create a new unique product for listing.
terima kasih kepada encik elmy a.k.a. sanggam sbg introducer.

Saturday, April 04, 2009

Cuba

cuba kau dengar
cuba kau cuba
diam bila ku cuba
untuk berbicara dengan kamu
pernahkah kau ada
bila ku perlu
tuk meluahkan rasa hati
dan bila kau bersuara
setia kumendengar
agar tenang kau merasa

siapa sebenarnya aku padamu
mungkin sama dengan teman lain
yang bisa kau buat begitu
dan bila tiada lagi teman bermain
kau pulang mendapatkan aku
itulah aku... padamu

cuba kau lihat
cuba kau cuba
renung ke mata aku
bilaku kaku melihatmu
pernahkah kau ada
bilaku perlu
tuk menyatakan rasa sakit dalam diri
dan bila kau perlu
setia kumenunggu
agar senang kau merasa

siapa sebenarnya aku padamu
mungkin sama dengan teman lain
yang bisa kau buat begitu
dan bila
tiada lagi teman bermain
kau pulang mendapatkan aku
itulah aku... oohhh

maafkan kerana aku tak pernah
terlintas tuk menulis padamu
salahkanku
tak mungkin lagi aku meminta
untuk kau mendengar
untuk kau melihat ke mataku

siapa
sebenarnya aku padamu
mungkin sama dengan teman lain
yang bisa kau buat begitu
dan bila
tiada lagi teman bermain
kau pulang mendapatkan aku
itulah aku... padamu

Cuba - Faizal Tahir

Thursday, April 02, 2009

kubur

besok nak pergi kubur arwah ayah... dah lama tak pergi...

Al-fatihah untuk arwah ayah...
semoga sentiasa ditempatkan bersama-sama org yang beriman...
amin...